ANUNŢURI DE MEDIU

SC CRISTAL GALAXY SRL, cu sediul în Tg-Jiu anunţă elaborarea primei versiuni a PUZ „Bază sportivă multifuncţională din Tg-Jiu, str. Narciselor, nr.14” şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, strada Unirii, nr.76, Tg-Jiu, zilnic între orele 09.00-15.00 în termen de 15 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

SC LUZAN COM SRL anunţă elaborarea primei versiuni a PUZ: „Construire Parc Fotovoltaic. Zona Narciselor”, din Tg-Jiu, jud. Gorj şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului, se poate realiza la APM Gorj, strada Unirii, nr. 76, Tg-Jiu, zilnic între orele 09.00-15.00 în termen de 15 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

SC Luzan Com SRL anunţă elaborarea primei versiuni a PUZ: „Construire Parc Fotovoltaic şi Împrejmuire”, din com. Stejari, sat. Baloşani, jud. Gorj şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului, se poate realiza la APM Gorj, strada Unirii, nr. 76, Tg-Jiu, zilnic între orele 09.00-15.00 în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

S.C. ICE DYP BALAŞ S.R.L., titular al proiectului CONSTRUIRE DEPOZIT ŞI ÎMPREJMUIRE, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de impact asupra mediului pentru  proiectul CONSTRUIRE DEPOZIT ŞI ÎMPREJMUIRE, propus a fi amplasat în mun. Tg-Jiu, strada Independenţei, Fn, Jud. Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg-Jiu, strada Unirii, nr 76, judeţul Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

SC GHEORGHE MIHAI METAL SRL, cu sediul în sat Ploştina, Motru, solicită autorizaţie de mediu pentru „Colectarea deşeurilor - cod CAEN 4677”, pentru punctul de lucru din Motru, sat Roşiuţa. Informaţii privind activitatea propusă pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun. Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76 în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la sediul social al SC GHEORGHE MIHAI METAL SRL din sat Ploştina, Motru. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: