Arafat, la ședința PNL

Premierul Florin Cîțu l-a adus, luni, la ședința Biroului Executiv al PNL, pe șeful DSU Raed Arafat pentru a explica noile restricții introduse de autorități, în contextul în care la ședințele anterioare mai mulți lideri din teritoriu au contestat măsurile mai stricte pentru controlul pandemiei.

„Am venit cu domnul Arafat, este și domnul Cîmpeanu, domnul Bode, să discutăm și să explicăm situația epidemiologică și restricțiile. Trebuie să vorbim toți pe aceeași limbă pentru că e important să fie combătute mesajele și acțiunile de zădărnicire a combaterii pandemiei”, ar fi explicat premierul Cîțu, la începutul ședinței.

Unii dintre liderii PNL s-au arătat deranjați de prezența lui Raed Arafat la ședința de partid. Aceștia susțin că asocierea cu Arafat și restricțiile impuse de autorități va costa partidul.

Premierul Cîțu a precizat că specialiștii au propus carantinarea Capitalei, dar s-a ajuns la soluția din prezent în urma unei ”decizii politice”. Primari din mai multe localități din țară s-au arătat iritați de noile restricții, iar protestele s-au extins în mai multe orașe. Și la Târgu Jiu sunt anunțate proteste pentru luni seara, pe paginile de socializare.

Vizualizări: 1,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: