Andrieș: Lipsa jucătoarelor accidentate a contat foarte mult

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu nu a mai reușit să păstreze ritmul bun de joc din ultimele jocuri. Așa cum a constatat și antrenorul Liviu Andrieș, numeroasele absențe din lot s-au văzut la meciul cu Măgura Cisnădie, pierdut de elevele sale.

CSM Târgu Jiu a avut un meci dificil cu Măgura Cisnădie, echipă care pornea favorită pentru că juca acasă dar și pentru că are un lot valoros. Gazdele și-au demonstrat chiar din prima repriză valoarea și au încheiat cu șapte goluri avans pe tabelă, scor 17-10, scorul final fiind de 35-23. Dacă altă dată CSM Târgu Jiu făcea meciuri bune în fața celor de la Cisnădie, de această dată s-a văzut clar lipsa jucătoarelor accidentate.

Antrenorul Liviu Andrieș speră ca acestea să poată fi recuperate până la meciul din următoarea etapă.  ”A fost un meci în care am reușit sa ținem ritmul doar 20 minute, iar apoi pe fondul greșelilor noastre echipa din Cisnădie a reușit sa controleze jocul. Cu siguranță că lipsa jucătoarelor accidentate a contat foarte mult în economia partidei, dar până la meciul de acasă cu Zalăul sperăm să le recuperam și să continuăm pe linia bună pe care am arătat-o în toate jocurile de până acum”, a constatat Liviu Andrieș, antrenorul principal al CSM Târgu Jiu după meci.

Etapa viitoare, pe data de 30 martie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu HC Zalău.

Vizualizări: 346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: