Prima victorie din Grupa Speranță pentru Juniorii 3 ai CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a reușit să obțină prima victorie din Grupa Speranță 2. Gorjenii au reușit să treacă, în etapa a-2-a, de CS Concordia Chiajna, scor 32-28, la pauză 17-7.

În prima partidă jucată pe teren propriu în Grupa Speranță 2, juniorii gorjeni s-au impus la capătul unui meci pe care l-au controlat în cea mai mare parte a timpului. Juniorii pregătiți de antrenorul Vali Popescu au făcut o primă repriză de excepție, în care echipa a făcut bine ambele faze ale jocului, atât ofensiv, cât și defensiv, scorul la pauză fiind 17-7 pentru CSM Târgu Jiu.  În repriza secundă jocul s-a mai echilibrat, o repriză în care echipa oaspete a avut câteva momente bune de joc. CSM Târgu Jiu a știut însă să gestioneze situația și să-și țină adversarul la distanță pe tabelă. S-a terminat 32-28 pentru echipa pregătită de Vali Popescu. Antrenorul gorjean și-a felicitat jucătorii pentru determinarea cu care au jucat în această partidă. ”O victorie meritată, dar foarte muncită. A fost un meci în care am reușit să jucăm un handbal foarte frumos. Din păcate, pentru acest meci nu am putut să-l folosesc pe David Honcioiu, cu probleme de sănătate, care la Medgidia a fost principalul nostru marcator, dar a fost suplinit bine de ceilalți jucători. Băieții au jucat cu mare determinate și fără emoții. Sunt foarte mulțumit de atitudinea lor din acest meci și vreau să-i felicit”, a spus pentru csmtargujiu.ro Vali Popescu, antrenor al grupei de Juniori 3 a CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu Juniori 3: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Mario Stancu 14g, Yanis Penescu, Andrei Mornea, David Bîrlete, Ştefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Luca Hortopan 3g, Andrei Anuțoiu 4g, Vlad Călinoiu 2g, Robert Guran 2g, Cătălin Popescu 7g, Alexandru Anghel. Antrenor: Vali Popescu.

Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: