Are capul crăpat și a fost tratată cu paracetamol. Care e substratul!

O femeie din comuna gorjeană Scoarța, care a fost lovită cu bâta în cap în timpul unui scandal de stradă care a avut loc la jumătatea lunii ianuarie, se plânge că nu a beneficiat de îngrijiri medicale. Deși are o plagă de opt centimetri pe cap și mai multe copci, în actele medicale au fost trecute puține zile de îngrijiri medicale, pentru ca agresorii să scape ieftin în fața legii. Ioana Pătru este decisă acum să depună o plângere la poliție, dar și la Colegiul Medicilor, pentru felul în care a fost tratată de doi medici de la Spitalul Târgu-Jiu. Nu vă putem prezenta fotografia cu halul în care arată capul femeii, pentru că este șocantă.

Ioana Pătru are 41 de ani și, în data de 15 ianuarie, a fost implicată într-un scandal sângeros. A fost transportată cu salvarea la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. ”A fost un scandal și 20 de persoane au tăbărât pe mine. M-au bătut cu bâta de baseball și cu picioarele până m-au lăsat lată jos într-o baltă de sânge. Poliția a chemat salvarea și m-a dus la spital la Târgu-Jiu. Am o plagă de 8 centimetri în cap, m-au cusut și mi-au dat drumul acasă. A venit poliția, m-a luat și m-a dus la declarații. Nu mi s-a dat nici un tratament, nimic. Mi-au spus să iau doar paracetamol”, povestește victima.

Câteva zile mai târziu, victimei i s-a făcut rău și s-a întors la spital, de unde fost trimisă înapoi acasă. ”După două zile am făcut hematoame la cap, după urechi, mi s-au umflat fruntea și ochii. Am anunțat salvarea și m-am dus din nou la spital. La urgență mi-au scos lichidul care se formase în locul unde am capul spart și m-au trimis înapoi acasă. Nu le-a păsat că nu mă simt bine, nu mi-au dat nici un tratament cu antibiotic și au spus că nu am nevoie de îngrijiri medicale sau internare. Eu mă simt tot rău, amețită, am pierdut și mult sânge, mă doare capul. Și când te lovești sau te tai la un deget stai măcar o zi în spital”, susține Ioana Pătru.

Pentru că nu se simte bine, iar loviturile au fost destul de serioase, Ioana Pătru are de gând să facă plângere la poliție și la Colegiul Medicilor împotriva celor doi medici care au tratat-o. ”Este lovitură puternică la cap și în viitor pot să am probleme grave. Nu mi-au făcut nimic, decât m-au cusut ca pe porc. Mi-au spus că nu e nevoie de îngrijiri medicale și nu vor să îmi dea nici certificat medico-legal. Eu am actele de la spital la avocat și o să depun plângere împotriva celor doi medici pentru că m-au tratat în bătaie de joc”.

Trei femei au fost rănite atunci, doar una ajungând la spital. "Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri privind dreptul de proprietate asupra unui teren, a rezultat un conflict între șase persoane, respectiv cinci femei cu vârste cuprinse între 24 și 65 de ani, din comuna Scoarța, municipiul Târgu Jiu și orașul Bumbești Jiu și un bărbat, de 35 de ani, din comuna Scoarța", transmitea IPJ Gorj pe 15 ianuarie.

Vizualizări: 2,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: