Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patronul Universităţii Craiova, achitat în dosarul de la DNA

Dosarul în care Mihai Rotaru, finanțatorul Universităţii Craiova, figura ca suspect, a fost clasat de către DNA. Procurorii au considerat că faptele incriminate nu au constituit fapte penale, a anunțat portalul Lumea Justiției.

În 2015, Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, dar și deputatul Cătălin Teodorescu au fost aduși cu mandat la DNA pentru a fi audiați într-un dosar privind acordarea de despăgubiri de către ANRP. Rotaru a fost acuzat de procurori că ar fi primit aproximativ 109 milioane de lei de la Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești.

Sursa citată anunță că dosarul respectiv a fost clasat în 16 decembrie 2020, de procuroarea Gabriela Albu din cadrul Secției de combatere a corupției din cadrul DNA.

Patronul Craiovei se află astfel la cea de-a doua clasare a unui dosar în care e implicat. Prima a venit în iulie 2020, când, conform G4Media, DNA a clasat dosarul de trafic de influență în care Rotaru și Ioan Oltean, fost politician PDL, erau implicați. Atunci, a fost vorba de o altă parte din dosarul ANRP, în care Ioan Oltean a fost acuzat că ar fi primit mită în valoare de 600.000 de euro de la Mihai Rotaru, ca să intervină la Crinuța Dumitrean, fostul președinte al ANRP.

Vizualizări: 2,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: