Are dosar după ce a ameninţat un bărbat cu un pistol de jucărie

Un tânăr de 21 de ani, este cercetat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

În fapt, din primele cercetări efectuate de către poliţişti, s-a constatat că în data de 23 aprilie, în jurul orelor 13:00, în timp ce se afla în faţa unui local din oraşul Rovinari, suspectul V.C.A., de 21 de ani, a avut un conflict spontan  cu  N.A.F., de 21 ani, ambii din oraşul Rovinari, judeţul Gorj. În aceste împrejurări, suspectul V.C.A. l-ar fi ameninţat pe celălalt tânăr, cu o imitaţie de pistol (jucărie cu bile din plastic). Ulterior, în jurul orelor 17:50, între cei doi a mai avut loc un conflict, suspectul V.C.A. folosind împotriva celuilalt tânăr un spray iritant lacrimogen.

Suspectul a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari pentru audieri. Poliţiştii i-au confiscat atât pistolul de jucărie cât şi spray-ul lacrimogen.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, pe numele suspectului fiind întocmit dosar penal.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: