Arest la domiciliu pentru că a vrut să-și omoare vecinul

Femeia de 27 de ani, din comuna gorjeană Bîlteni, care a fost la un pas să-și ucidă vecinul, ar putea ajunge în arest la domiciliu, după opt luni de stat după gratii.

Soții Burtea, din Peșteana Jiu, au fost trimiși în judecată, pentru tentativă de omor. Asta după ce în dimineața zilei de 31 iulie 2019 s-au năpustit asupra unui vecin, cu care se aflau în conflict, și l-au atacat cu un cuțit și o bâtă de baseball.

„Persoana vătămată a fost transportată de urgenţă la spital, unde s-a intervenit chirurgical, iar, conform concluziilor preliminare ale medicului legist, leziunile produse în conflict i-au pus în primejdie viaţa”, susțineau procurorii gorjeni.

Femeia a fost arestată începând cu 1 august, în timp ce soțul ei a fost cercetat în libertate. Rănile de la cuțitul femeii i-au pus viața în pericol victimei de 34 de ani, lama atingându-i ficatul.

„Dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpata Burtea Cristina-Mihaela, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, a decis, marți, Tribunalul Gorj. Sentința nu este definitivă.

Judecătorii gorjeni au mai dispus o asemenea măsură înainte de Crăciun, dar procurorii gorjeni s-au opus, iar Curtea de Apel Craiova a decis ca femeia din Peșteana-Jiu să rămână după gratii.

Vizualizări: 2,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: