Dragoste cu pumnii. Ce pedepse au primit doi tineri!

Doi tineri din județul Dolj au fost trimiși după gratii după un scandal amoros provocat în vara anului 2017, într-o comună din Gorj.

O tânără de 19 ani, din satul Şipotu, comuna Turburea, s-a despărţit de iubitul ei, dar bărbatul nu a acceptat situaţia. A venit tocmai din Dolj, acasă, la tânără, pentru a-i cere explicaţii. Iar de aici a pornit întreg scandalul.

Bărbatul rănit în amor a venit însoțit de alți doi prieteni. Au intrat în casă peste familia fetei și i-au luat pe toți la bătaie. În urma conflictului, fata și părinții ei au ajuns la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei bătăuși au văzut, pentru o noapte, beciul Poliției Gorj. Agresorii au fost eliberați, iar doi dintre ei au fost plasaţi sub control judiciar și cercetați în stare de libertate.

Curtea de Apel Craiova a pronunțat, luni, o decizie definitivă în acest dosar. Claudiu Gogoşeanu a fost condamnat la patru pedepse a câte 1 an și 6 luni închisoare fiecare, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe faţă de patru persoane. El a mai primit două pedepse de câte 1 an închisoare pentru violare de domiciliu și distrugere. Iar pentru lipsire de libertate în mod ilegal, doljeanul a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare.

Instanța a decis ca, după contopirea pedepselor, Gogoșenu să execute 1 an și 6 luni de închisoare, la care a adăugat sporul de 2 ani și 8 luni, reprezentând o treime din celelalte pedepse (8 ani).

În final, bărbatul va sta după gratii 4 ani şi 2 luni închisoare. Aceeași pedeapsă a primit-o și colegul său de infracțiuni, Ionel Stanciu. „Deduce din durata pedepsei aplicate durata reţinerii de la 16.06.2017 până la 17.06.2017. Definitivă”, este verdictul judecătorilor din Bănie.

Vizualizări: 1,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: