Arest prelungit pentru șapte tineri

Cei șapte tineri reținuți luna trecută după perchezițiile din Gorj, Dolj și Argeș vor petrece încă 30 de zile după gratii.

Judecătorii Tribunalului Gorj au admis marți propunerea procurorilor DIICOT de prelungire a măsurii arestului preventiv. „Admite propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Gorj. Prelungeşte pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 17.08.2020 şi până la data de 15.09.2020, inclusiv, măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii Mihalache Alin-Cristian, Cercel Robert-Nicuşor, Epure Ionuţ-Robert, Cocor Viorel-Robert, Făget Emilian-Gabriel, Cojocaru Alexandru-Emilian şi Mitrache Marian-Mihai. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în minuta sentinței din 11 august.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Drogurile erau vândute adolescenților din Târgu Jiu. Două rețele de traficanți acționau în același timp în oraș. Tranzacțiile aveau loc în cartierul 9 Mai, în imediata apropiere a unui liceu. „Marfa” era vândută la prețuri cuprinse între 30 și 50 de lei/pliculețul.

Vizualizări: 1,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: