Arestat după ce a băgat cuţitul în fiul său

Un bărbat, din comuna Polovragi, suspectat că prin agresiunea comisă asupra fiului său, i-a pus viaţa în pericol, a fost reţinut pe timp de 24 de ore, urmare a probatoriului administrat de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat.

În urma investigaţiilor desfăşurate, s-a stabilit că suspectul, B.I., de 48 ani, din comuna Polovragi, judeţul Gorj, în seara zilei de 7 august a.c., ora 22:50, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a aplicat fiului său, B.C.I., de 22 ani, din aceeaşi localitate, două lovituri de cuţit, în zona abdominală.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Gorj, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior, medicul legist a constatat că leziunile provocate au pus în pericol viaţa tânărului.

Pe numele suspectului, procurorul criminalist a emis ordonaţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv al I.P.J. Gorj.

În cursul acestei zile, suspectul agresiunii intrafamiliale va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă, Tribunalului Gorj.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: