Arestat pentru 29 de zile pentru că a omorât „o pisică şi un câine“

Bărbatul care şi-a înjunghiat miercuri dimineaţa soţia cu sânge rece rămâne după gratii. Pe numele lui Dan Mihai Mituică procurorii au emis mandat de reţinere pentru 29 de zile, timp în care va fi efectuată expertiza pentru a se stabili dacă bărbatul de 41 de ani era în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când a săvârşit fapta.

Dan Mihai Mituică a fost dus în faţa procurorilor gorjeni, după ce miercuri dimineaţa şi-a înjunghiat soţia, o femeie de doar 33 de ani cu care avea doi copii minori. Pe numele bărbatului procurorii au emis mandat de arestare pentru 29 de zile. Pentru că omul are semnalmentele unei persoane cu probleme, Dan Mituică va fi supus unor investigaţii medicale pentru a se stabili dacă avea discernământ la momentul săvârşirii crimei. Oamenii legii susţin că de miercuri starea autorului crimei a rămas aceeaşi. Întrebat dacă el este autorul crimei, Dan Mituică a declarat permanent că nu el a fost cel care a înjunghiat-o pe femeie, el a omorât doar o pisică şi un câine. Acesta era cunoscut cu probleme psihice. Mai mult, bărbatul lua pastile prescrise de un medic psihiatru, până acum câteva zile.

Pedeapsa pentru omor calificat este de până la 25 de ani de închisoare, însă dacă rezultatul investigaţiilor medicale atestă faptul că bărbatul suferă de afecţiuni psihice, cel mai probabil va fi internat într-un spital de psihiatrie.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: