Arestat pentru furtul unui cazan

Un bărbat de 31 de ani, suspectat de furtul unui cazan, a fost reţinut de poliţişti ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg. Cărbuneşti.

 

În noaptea de 16.10.2011, orele 00:05, poliţişti ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg. Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie de 47 de ani, din comuna Albeni, despre faptul că a surprins un bărbat în curtea locuinţei tatălui ei, care a sustras un cazan din aramă, cu capacitatea de 100 litri, ce se afla lângă o anexă gospodărească.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg. Cărbuneşti.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, bunul sustras, evaluat la suma de 2.500 de lei, a fost găsit abandonat, la o distanţă de aproximativ 50 m de locuinţa părţii vătămate.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe suspectul furtului, C.L., de 31 ani, din comuna Albeni, judeţul Gorj.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, 17.10.2011, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: