Arestat pentru spargeri la Stadionul Municipal şi la un hotel

În noaptea de 12 spre 13 noiembrie a.c., în jurul orelor 00:30, în timp ce patrulau pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Tg. Jiu l-au identificat pe M.M.N., de 18 ani, din municipiu.

Întrucât tânărul era suspect de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului Tg. Jiu, poliţiştii l-au condus la sediul Poliţiei municipiului Tg. Jiu pentru cercetări.

Cu ocazia activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au probat faptul că suspectul, în data de 28.07.2011, a sustras dintr-un vestiar amplasat pe baza sportivă a Stadionului municipal din Tg-Jiu, 2 telefoane mobile în valoare de 1.200 lei. Unul dintre telefoanele mobile sustrase a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

De asemenea, M.M.N. este suspectat că, în noaptea de 30 spre 31 iulie a.c., a pătruns prin escaladarea unei ferestre în incinta unei cantine amplasată la parterul unui hotel, iar de aici a sustras suma de 150 lei, pe care ulterior a cheltuit-o în scop personal.

Având în vedere că tânărul este suspectat de comiterea mai multor astfel de infracţiuni pe raza municipiului Tg. Jiu, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au emis pe numele său ordonanţă de reţinere pe timp de 24 ore.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului cauzat.

La finalizarea cercetărilor, poliţiştii îl vor prezenta pe suspect cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu.

 Acelaşi tânăr este cercetat de către poliţişti, într-un alt dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: