Arestat preventiv pentru omor calificat

La data de 5 septembrie a.c., continuând cercetările în cazul privind pe C.G.A., de 30 ani, din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, reţinut de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari, pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, constând în aceea că, în seara zilei de 26 august a.c., aflându-se în apropierea unui bar din satul Ohaba-Jiu, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, a lovit un bărbat de 57 ani, în zona capului, cu pumnii şi picioarele şi având în vedere raportul medico-legal emis de S.M.L. Craiova, prin care s-a constat că leziunile provocate victimei i-au pus în primejdie viaţa, dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

          La aceeaşi dată, poliţiştii l-au condus pe suspectul C.G.A., la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, împotriva acestuia fiind pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

          Ulterior, fiind prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Gorj, instanţa de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

          Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: