Arma secretă din Lituania

Daca din prima nu reusesti...mai incearca o data. Pandurii sunt aproape sa aduca un atacant pe care l-au mai avut in pregatiri dar care i-a lasat atunci cu buza umflata. Lituanianul Matulevicius si-a incheiat conturile cu polonezii de la Cracovia si e din nou aproape de Tg-Jiu. „Sansele ca el sa joace la noi din sezonul urmator sunt foarte mari”, confirma presedintele Parvulescu.

Pandurii sunt departe de a fi încheiat campania de achiziţii. Răduţ, Mamele şi Ignea au semnat deja cu trupa lui Grigoraş dar antrenorul mai cere jucători. Un mijlocaş la inchidere cu experienţă care să-l facă uitat pe Pintilii e prioritatea antrenorului. Grigoraş vrea însă şi atacanţi pur sânge.

Zero în Polonia, golgeter în România -

Pandurii par să-şi fi găsit arma secretă. Nu e vorba de un nume complet nou, ci de cel al lituanianului Deyvidas Matulevicius. Masivul atacant baltic s-a pregătit toată perioada de iarnă alături de panduri în Antalya dar în final i-a lăsat cu ochii în soare şi a semnat cu o echipă din prima ligă poloneză, Cracovia. Ce-i drept n-a fost numai „vina” lui Matulevicius căci şi gorjenii s-au hotărât cam greu dacă-l vor sau nu pe lituanian. Matulevicius avea imaginea unui golgeter pur sânge cât timp a jucat în Lituania dar în Polonia n-a făcut prea mulţi purici. A jucat doar 7 meciuri pentru Cracovia, nu a marcat niciun gol iar echipa sa a retrogradat în liga a doua. Pandurii au aflat imediat de situaţia lui şi l-au contactat. „Aştept cel puţin doi atacanţi care să participe deja la primul cantonament al verii. Pe unul îl cunosc foarte bine, sunt în discuţii cu el de mai multă vreme, sper ca de data asta să accepte să semneze cu Pandurii. Şanse sunt peste 50% să vină la noi”, a spus recent Grigoraş cu referire probabilă la Matulevicius. Atacantul de 23 de ani şi înalt de 1,90 m are acum şanse mari să ajungă la Tg-Jiu. Lituanianul ar deveni astfel al doilea vârf din lotul pandurilor după Lemnaru. Şi asta după ce Batin s-a întors la CFR Cluj după împrumutul pe un an.

0 – goluri a reuşit Matulevicius în 383 de minute în tricoul celor de la Cracovia

275 – de mii de euro e cota de piaţă a lituanianului de 23 de ani

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: