Aroganţă: „Ce vă interesează că nu dăm noi salariile?”

Cei aproape o mie de angajaţi de la Uzina Mecanică Sadu nu şi-au primit salariile pe februarie, deşi oricum au de luat câte 200-300 de lei fiecare. Întrebat care sunt motivele şi când crede că banii vor ajunge la oameni, noul director Gheorghe Stoica a răspuns: „Ce vă interesează?”. A închis apoi telefonul cu mesajul „Sănătate!”, urare care probabil că ar trebui să le ţină de foame celor o mie de familii afectate.

Cei aproximativ 1000 de angajaţi ai Uzinei Mecanice Sadu nu şi-au primit salariile pe luna februarie. Oamenii se plâng de faptul că situaţia devine din ce în mai greu de suportat. „Trebuia să luăm amărâţii ăia de bani pe data de 10 martie, dar nu am luat nici un leu. Nu ne aşteptam la salarii întregi, dar măcar ăia 200-300 de lei să îi dea. Se spunea că se schimbă conducerea ca să meargă lucrurile mai bine, dar se pare că am scăpat de dracul şi am dat peste tată-su”, a declarat un angajat al UM Sadu care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Acordarea salariilor pare să fie un subiect care nu este pe placul noului director al UM Sadu. Contact telefonic, Gheorghe Stoica a transmis oamenilor sănătate atunci când l-am întrebat când vor fi făcute plăţile. „Ce vă interesează? Ce treabă aveţi dumneavoastră cu salariile? Ziarul dumneavoastră este purtătorul nostru de cuvânt? Sănătate!”, acesta este răspunsul dat de către Gheorghe Stoica, directorul UM Sadu.

Trebuie menţionat că în urmă cu aproximativ două săptămâni directorul general al Romarm, Dan Tache, împreună cu noul director al fabricii de armament Gheorghe Stoica, şi-au asumat responsabilitatea în faţa autorităţilor judeţului privind îmbunătăţirea situaţiei de la UM Sadu.

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: