Artego susţine campania TeleBAC. Vezi câştigătorii săptămânii!

Compania Artego s-a alăturat în această săptămână campaniei TeleBAC – înveţi şi câştigi, iniţiată de Gorj TV. Campania îşi propune să ajute elevii să promoveze examenul de bacalaureat, prin meditaţii televizate, difuzate de luni până joi la Gorj TV.

Elevii care au completat temele publicate pe site-ul www.telebac.ro au participat astăzi la tragerea la sorţi. La Matematică, premiul I de 150 de RON a fost câştigat de Ivona Ştefania Dinică de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, iar cele trei menţiuni a câte 50 de RON au fost câştigate de Roxana Berbece de la Colegiul Naţional „Tudor Arghezi” din Târgu Cărbuneşti, Alina Marinela Enăşoiu de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Motru şi Adina Brehui de la Colegiul Naţional „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu.

La Limba şi literatura română premiul I a fost câştigat de Adriana Maria Brănescu de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”, Elena Curelea de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, Mihaela Adelina Enache de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu” şi Cătălin Chesnoiu de la Liceul Teologic din Târgu Jiu.

Premiile au fost oferite de SC Artego SA Târgu Jiu. Câştigătorii sunt aşteptaţi pentru ridicarea premiilor începând de luni, 2 aprilie, la sediul Gorj TV.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: