ASA Târgu Mureş nu s-a împiedicat de Pandurii

Obiectivul antrenorului de la Pandurii, Edi Iordănescu, de a veni cu „punct sau puncte” de la Târgu Mureş nu a fost atins. Pandurii a pierdut în deplasare meciul cu ASA, scorul fiind 2-1 pentru ardeleni. Iordănescu şi-a amintit cu plăcere de perioada în care a lucrat pentru ASA Tg Mureş şi a felicitat publicul care şi-a încurajat echipa din primul până în ultimul minut.

ASA Târgu Mureş a deschis scorul destul de repede, în min. 10 prin Claudiu Bumba. Mijlocaşul a rămas singur cu portarul după ce a primit o pasă bună de la Zicu, l-a driblat pe Gliwa şi a punctat pentru 1-0. Au urmat minute bune ale gorjenilor, cu ocazii ale lui Nicoară şi Elton. Ocazie bună pentru Pandurii în min. 22, când Dan Nistor a şutat lână vinclul porţii lui Stăncioiu, din lovitura liberă care a rezultat în urma faultului comis de Marius Constantin. Pandurii au băgat mingea în poarta adversă în min. 36, dar golul a fost invalidat pentru fault la portar. Golul egalării a venit în min. 44, când Mihai Roman a transformat un penalti acordat după o cădere a lui Dan Nistor în careul mureşenilor. Prima repriză s-a încheiat cu o ocazie uriaşă a gazdelor. Zicu a primit la limita offside-ului, a driblat până aproape de linia de fund, apoi a întors pentru şutul lui Hora, blocat de Unguruşan, care a plonjat salvator în faţa mingii.

Târgu Mureş a revenit în avantaj la începutul reprizei a doua. În min. 58, Mircea Axente a marcat după un lob de senzaţie peste portarul Gliwa. A urmat o dominare totală a ASA Târgu Mureş, cu ocazii uriaşe în min. 83 şi 84, Zicu fiind omul meciului. În min. 83, Bumba a primit o nouă pasă extraordinară de la Zicu şi, scăpat singur cu portarul, a pătruns în careu prin stânga şi a şutat la colţul lung, dar pe lângă poartă! În min. 84, Zicu a primit în careu, şi-a driblat cu noroc ultimul adversar şi a şutat la colţul scurt, încercând să-l execute pe portarul Gliwa, ieşit în întâmpinare. Mingea a lovit ambele bare laterale şi a revenit în teren, de unde a fost reţinută de goalkeeper-ul Pandurilor.

REACŢIE

"Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Dinamo, acasă, şi lupta se va da până în ultima etapă. Sunt sigur că avem forţa şi vom ieşi de acolo. Momentul cheie care ne-a readus în situaţia asta a fost jocul trecut, cu U Cluj, în care am pierdut cu penalty ratat", a declarat Iordănescu, la Digi Sport.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: