Asfaltarea uliţelor, prioritatea primarului din Logreşti

Ion Băluță, primarul comunei Logreşti, şi-a stabilit deja priorităţile din această primăvară. Este vorba de asfaltarea tuturor drumurilor săteşti din localitate care la momentul actual sunt pietruite, anunţă primarul Băluţă. Investiţia este realizată din excedentul bugetar al anului trecut.

Consiliul Local al comunei Logreşti a votat în ultima şedinţă indicatorii tehnico-economici privind asfaltarea câtorva drumuri săteşti din localitate. Este vorba de uliţele de maximă importanţă, respectiv cele care duc la instituţiile de învăţământ şi la lăcaşurile de cult. ”Am aprobat în Consiliul Local indicatorii tehnico-economici, am luat din excedentul de anul trecut nişte bani şi ne apucăm de reabilitarea câtorva uliţe săteşti. Practic vorbim de 2,5 kilometri de drumuri sătești, este vorba de uliţa de la Colţeşti-Biserică, uliţa de la de Frunza-Școală, am încercat să facem uliţele care sunt cu puncte strategice, şcoală, biserică, Logrești-Biserică și la Măru, ulița care leagă cetățenii dintr-un cătun de biserica din satul Măru”, a spus primarul Ion Băluță.
Anunțul privind licitația acestei lucrări este deja pe SEAP și așteaptă să fie validat, spune primarul. Valoarea investiției se ridică la 1,4 milioane de lei. „Investița se ridică la aproape 1,4 milioane de lei. Anunțul este publicat pe SEAP și așteptăm validarea anunțului ca să intre la licitație. Vreau să spun că aceste ulițe nu sunt asfaltate, dar sunt pietruite toate și acum am ajuns la asfaltare, aceștia sunt pașii. De asfaltare mă voi ocupa imediat ce se va termina licitația”, a spus primarul Ion Băluță, primarul din Logrești.

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: