Asistentă din Gorj, în Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Județul Gorj are finalist în Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Corina Măruțoiu, asistent social la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, va participa la evenimentul ce va avea loc pe 15 martie, la Ateneul Român din București.

Organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale și aflat la a VIII-a ediție, evenimentul recompensează performanța și excelența celor mai merituoși asistenți sociali, instituții guvernamentale și neguvernamentale, personalități și jurnaliști implicați în campanii sociale. 

Din județul Gorj, singura persoană care a ajuns în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială este Corina Maria Măruțoiu. 

Corina Măruțoiu, asistent social principal în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, lucrează la Cabinetul de asistență socială al unității medicale din anul 2007. Își desfășoară activitatea în următoarele secții din cadrul spitalului: Psihiatrie acuți, Boli infecțioase, Obstetrică-Ginecologie, Nou-născuți, Oncologie, Dermatologie și Dispensar TBC, au transmis oficialii spitalului. 

Vizualizări: 5,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: