Un salon de la Ortopedie a fost denumit "Constantin Gîrdu"

Un salon din Secția de Ortopedie, de la spitalul din Târgu Jiu, se numește "Constantin Gîrdu". Rezerva a fost modernizată de familia regretatului târgujian. Salonul nu a fost ales întâmplător. Este chiar cel în care Constantin Gîrdu și-a dat ultima suflare în urmă cu un an.

Cei doi copii ai săi au decis să reabiliteze complet salonul. " O frază pe care Nea Costică Gîrdu o repeta de fiecare dată când povestea cu pasiune despre activitatea pe care a desfașurat-o timp de zeci de ani în slujba cetățenilor din Târgu-Jiu. A iubit și a respectat oamenii, iar acum, la 1 an de la trecerea în neființă, cei doi copii ai săi au decis să reabiliteze complet, salonul în care Nea Costică și-a dat ultima suflare", a transmis medicul Bogdan Niculescu, șeful Secției Ortopedie, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Salonul a fost modernizat de la zero și are tot ce este nevoie pentru ca bolnavii ce vor ajunge acolo să aibă parte de confort.

"A fost refăcut complet, minuțios, așa cum i-ar fi plăcut domnului Gîrdu să o facă, pentru ca oamenii aflați în suferință, să se bucure de confort și să le mai aline suferința. Domnul Gîrdu a facut parte din istoria orașului Târgu-Jiu. Un complex comercial și chiar un cartier întreg de locuințe îi poarta numele și sunt bucuros că în cadrul secției de ortopedie-traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu existã Rezerva Costantin Gîrdu", a mai scris medicul Niculescu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: