Asistentul rănit în ambulanţă, externat de la Floreasca

Asistentul medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, rănit în accidentul în care a fost implicat şi directorul economic de la CE Turceni, Ionel Manţog, a fost externat ieri din Spitalul Floreasca din Bucureşti. Dumitru Vâlceanu a părăsit ieri spitalul din Bucureşti şi va fi internat în Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu până îşi va reveni în totalitate.

Dumitru Vâlceanu are 59 de ani şi este din Motru. El este asistent medical la substaţia Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Motru iar în urmă cu aproximativ trei săptămâni salvarea în care el se afla a fost implicată într-un accident rutier pe raza localităţii Pieptani. În momentul accidentului, asistentul avea grijă de un pacient care suferise un infarct. Dumitru Vâlceanu a fost transportat de colegii lui la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, însă medicii de aici au stabilit să-l trimită la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Ieri, asistentul medical a părăsit Spitalul din Bucureşti cu o stare de sănătate bună şi va rămâne internat în Secţia de Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu până îşi va reveni în totalitate. „Starea pacientului este bună, evoluţia a fost favorabilă şi a fost externat din Spitalul Floreasca din Bucureşti şi va veni la spitalul din Târgu Jiu. A fost tratat aşa cum a trebuit şi nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală. A avut câteva traumatisme de aceea va fi internat în Secţia de Ortopedie”, a declarat Jana Prejbeanu, manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Asistentul va fi acum mai des vizitat de colegii de serviciu pentru că la Bucureşti au mers numai cei care au avut de transportat vreun bolnav şi managera Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Jana Prejbeanu. Totodată, evoluţia stării de sănătate a asistentului de la salvare a fost una foarte bună, iar organismul a răspuns bine la tratament.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: