Astăzi se deschide sezonul de iarnă la Rânca

Astăzi se deschide sezonul de iarnă la Rânca. Începând cu ora 9.30, pe platoul din centrul zonei montane Rânca, vor fi prezentate misiunile și tehnica din dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj și Salvamont Gorj, activități prilejuite de deschiderea sezonului de iarnă.

Programul va debuta cu primirea oficialităților și intonarea imnului de stat al României, prezentarea misiunilor care urmează a fi executate de forțele participante în sprijinul turiștilor, prezentarea tehnicii din dotarea forțelor participante, prezentarea unui panou informativ realizat de jandarmii gorjeni, prezentarea unor campanii de informare publică deschiderea sezonului de iarnă de către prefectul Județului Gorj.

Președintele Consiliului Județean Gorj a vrut să se asigure să lucrurile sunt sub control în Rânca și s-a întâlnit cu primarii din Novaci și Baia de Fier. Autoritățile județene dau asigurări că turiștii care vor ajunge în această iarnă la Rânca nu vor mai suferi din cauza lipsei apei sau a curentului electric, iar în caz că va ninge, cei care administrează drumul vor avea grijă să fie în condiții bune.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: