Astăzi se discută contractul colectiv de muncă din cadrul Electra

Directorii companiilor care au fost incluse în Electra vor participa astăzi la o discuţie cu reprezentanţii Federaţiei Naţionale Mine-Energie.

Întâlnirea va avea loc la Rânca iar invitaţia a fost făcută de către sindicalistul Marin Condescu.

Astăzi în staţiunea montană Rânca, directorii complexurilor Rovinari şi Turceni, directorul SNLO, al Nuclearelectrica, dar şi Constantin Bălăşoiu, directorul Complexului Energetic Craiova dar şi şeful Electra se întâlnesc pentru a discuta despre noile contracte de muncă din cadrul noii companii. Octavian Graure, Tiberiu Trotea şi Daniel Burlan au confirmat prezenţa la întâlnirea organizată de Marin Condescu. Potrivit adresei trimise de FNME, şedinţa va începe la ora 10 iar pe ordinea de zi se află organizarea Electra şi Contractul colectiv de Muncă al nivelul Electra.

Directorii se întâlnesc acum pentru prima dată

Toţi directorii entităţilor energetice au trimis la Craiova planurile de investiţii, dar şi problemele pe care le au, iar astăzi vor fi discutate. „La Rânca se va vorbi despre contractul colectiv de muncă din cadrul Electra. La întâlnire vor participa reprezentanţi ai tuturor unităţilor care vor face parte din Electra, şi probabil reprezentaţi ai sindicatelor. Vom expune problema pentru prima dată şi în faţa sindicatelor pentru că noi directorii nu ne-am întâlnit până acum faţă în faţă“, a declarat directorul Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure. La întâlnire va lua parte şi directorul Tiberiu Trotea care spune că nu ştie prea multe amănunte despre ce se va întâmpla la Rânca. „Voi merge la întâlnire, dar nu ştiu să vă spun mai multe amănunte, în această dimineaţă ne vor spune şi nouă despre ce este vorba“, a declarat Tiberiu Trotea.

În componenţa Electra intră complexurile energetice Rovinari, CE Turceni şi CE Craiova, SNLO (Societatea Naţională a Lignitului Oltenia), Nuclearelectrica, Hidroserv Râmnicu Vâlcea şi sucursalele Hidroelectrica SH Râmnicu Vâlcea, SH Sibiu şi SH Târgu Jiu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: