Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ATAC! Călinoiu și Cârciumaru cer demisia lui Bălăşoiu

Constantin Bălășoiu, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, nu mai este pe placul liderilor PSD gorjeni, care-i cer demisia. Atât Ion Călinoiu, cât și Florin Cârciumaru l-au atacat dur pe Bălășoiu, nemulțumiți că nu respectă deciziile premierului Ponta, aceea de a muta sediul și de a modifica organigramele societăților. Călinoiu a convocat șefii din minerit și primarii, marți, la o şedinţă la Termocentrala Rovinari.

Preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru îl va pârî la premierul Victor Ponta pe  directorul Complexului Energetic Oltenia, pentru că tărăgănează mutarea sediului companiei de la Turceni la Târgu Jiu, iar adjunctul său din partid, Ion Călinoiu, îi cere demisia. Cârciumaru îl avertizează pe Constantin Bălăşoiu să nu se joace cu dispoziţiile premierului, că şi-ar putea pierde scaunul.

Liderul PSD Gorj a mai spus la Interviurile Infinit FM că Bălăşoiu nu face, intenţionat, niciun demers pentru mutarea sediului la Târgu Jiu, încălcând astfel decizia premierului Ponta, dar şi hotărârea din 30 august. „Sfatul meu pentru domnul Bălăşoiu este să urgenteze, să nu se mai joace cu dispoziţiile date de un prim-ministru. Vedem clar că atunci când nu vrei, tărăgănezi. Ceea ce e clar, domnul Bălăşoiu tărăgănează mutarea sediului de la Turceni la Târgu Jiu gândindu-se că se va intra în alegeri, nimeni nu va mai fi atent, că poate USL nu va mai câştiga alegerile. Asta cred că e gândirea domnului Bălăşoiu, dar e pe o pistă greşită”, a spus liderul social-democrat.

Pârât la Ponta

Cârciumaru îi va spune premierului Ponta, atunci când va veni pe 17 septembrie la Târgu-Jiu, că Bălăşoiu îi calcă în picioare dispoziţiile. Mai mult, acesta spune că are probleme cu colegii de partid pentru că l-a susţinut pe Bălăşoiu. „Când va veni domnul Ponta îi voi spune. Sunt pus în situaţia de a mi se reproşa, de către toţi colegii din USL, că l-am susţinut. Prin ceea ce face mă dezamăgeşte în fiecare zi, pentru că refuză să aplice dispoziţiile guvernului Ponta”, mai spune Cârciumaru.

Călinoiu este și mai dur și spune, tot la Radio Infinit, că nu-i de glumă cu luarea unor măsuri pe jumătate și convoacă întreaga conducere a CEO la cantina Termocentralei Rovinari. La această întâlnire sunt invitați, marți, și primarii din localitățile unde sunt activități miniere. “Ceea ce face domnul Bălășoiu, joaca de a nu pune în aplicare sau de a interpreta decizia primului ministru, pentru mine este foarte clar că dânsul ar trebui să plece de bunăvoie, să-și dea demisia și să se ocupe oameni care vor să dezvolte energia”, spune acesta.

SURSE

Autorităţile locale vorbesc în culise de mutarea sediului CE Oltenia în Hotel Gorj, prin cumpărarea de către complex a părţilor deţinute de oamenii de afaceri Tărtăreanu şi Arjoca.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: