Atac dur al PNL la adreasa alegătorilor: Sunt prea obișnuiți să stea în mocirlă

Denisa Șuță, consilier județean din partea PNL Gorj, a obținut un nou mandat la alegerile de duminică. Șuță a avut un atac dur pe pagina de socializare la adresa alegătorilor, după ce unii primari PNL nu au mai fost aleși.

Vă prezentăm integral postarea, nefiind prima dată când liberalii de la Gorj își pun eșecurile pe seama electoratului:

"Oamenii se merită unii pe alții! Întotdeauna! Și, întotdeauna, poporul își merită conducătorii!
Sunt oameni care nu pot ține pasul cu conducătorii lor și mai sunt prea mulți oameni nepăsători. Când unii sunt autosuficienti și li se pare că un vot nu contează, când nu au înțeles, nici după 30 de ani, ce înseamnă exercitiul democratic, se întâmplă ce s-a întâmplat, duminică, in județul Gorj.

Oameni serioși și de perspectivă, care au demonstrat că se poate, care și-au scos comunitățile din noroi, la propriu si la figurat, pierd alegeri. Este cazul câtorva dinte colegii mei, dar aș vrea să-i menționez acum doar pe doi dintre prietenii mei - Iulia Iliescu și Gigel Jianu.

Iuliana Iliescu și Gigel Jianu sunt doi dintre oamenii care au făcut eforturi enorme pentru a-și aduce comunitățile în contemporaneitate, după 30 de ani de primitivism, în care, in comunitățile lor, nu se construise nimic, nu se dezvoltase nimic, nu fusese adus niciun euro din fonduri europene, nu fusese adus niciun investitor și nu se crease niciun loc de muncă.
Cu toate acestea, la Prigoria si la Motru, nu a contat cine a făcut, cine a reclădit, ci doar cine a mințit mai cu talent!

M-am tot intrebat, de-a lungul vremii și îndeosebi in aceste două zile, de ce, în Oltenia, este posibil ca astfel de oameni, cum sunt colegii mei, să piardă alegeri iar in Translivania și orașele civilizate, nu.

Pentru că la noi, alegătorii se lasă dezinformați și manipulați, nu-i interesează adevărul sau preferă să fie mințiți, ori sunt prea obișnuiți să stea în mocirlă. Când aceștia ajung să fie majoritari, pentru că ceilalți nu se prezintă la vot, comunitățile pică pe mâinile celor obișnuiți să se așeze pe grămada de coceni pentru a privi spectacolul din mocirlă.

După 30 de ani de la "moartea comunismului", în Gorj, comunismul si mediocritatea rămân actuale! Dupa 30 ani, în județul Gorj, încă sunt prea mulți oameni care se vând pe nimic, care nu pot discerne între bine si rău, care își aleg conducători sfertodocți, semianalfabeti, lipsiți de viziune și de potențial, sunt oameni care își aleg conducători mai slabi decât ei.

Sunt prea mulți oamenii care au rămas prizonierii unui sistem bazat pe "șmechereală", pe "bișnițăreală", cărora le place spectacolul de prost gust pus în scenă de personaje deplorabile, de un ridicol grotesc.

Unii dintre alegători opresc comunitățile lor din evoluție și se întorc în trecut. Jalnic trecut, dar unul cu care ei pot ține pasul!"

actualizare - Denisa Șuță a trimis pentru pandurul.ro următoarea precizare: "Avand in vedere faptul că ati preluat o postare încărcată pe profilul meu personal si l-ati asociat partidului din care fac parte, vă rog, să rectificati această informație. Respectivul punct de vedere nu a fost transmis presei, este o opinie personală și NU un punct de vedere al Partidului Național Liberal".

Galerie foto


Vizualizări: 4,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: