Atacanţii de la Pandurii, pe cale de dispariţie

Pandurii nu mai pot conta la meciul de la Galaţi pe serviciile a trei dintre atacanţii din lot, soluţiile pentru compartimentul ofensiv fiind destul de reduse. Stromajer Kamara şi Arrieta nu fac parte din lot dar pierderea celor trei e greu de numit în acest fel pentru că doi dintre ei nu au înscris nici un gol pentru Pandurii în acest sezon, doar Stromajer putându-se lăuda cu „performanţa” că a marcat….un gol. Ceilalţi doi atacanţi de la Pandurii care ar putea evolua la Galaţi, Tilincă şi Raskovic, nu au nici ei cu ce să se laude înscriind fiecare câte un gol în tur. 

Stromajer a primit cartonaş roşu la meciul cu Steaua şi este suspendat iar Arrieta a suferit o întindere musculară şi va lipsi de la pregătire mai multe zile în timp ce Kamara acuză şi el dureri pe coapsă provocate de o contuzie, el lipsind de la două dintre antrenamentele echipei. Deşi ieri a intrat pe teren cu echipa, Kamara spune că mai are probleme şi contuzia suferită îl jenează la alergare.

Au chemat întăriri de la echipa a doua

În absenţa atacanţilor Stromajer, Arrieta şi Kamara, Cârţu va apela probabil la acelaşi Raskovic care a făcut un meci bun etapa trecută cu Steaua şi eventual la Tilincă, jucător care nu a evoluat prea multe minute la Pandurii în acest retur şi ar avea ocazia să joace titular. Tot în compartimentul ofensiv a evoluat cu succes etapa trecută şi brazilianul Tremonti, mijlocaş care poate fi o soluţie şi pentru atac dar nu de un meci întreg, brazilianul nefiind încă pregătit să joace 90 de minute. Pentru a avea pe bancă şi alte opţiuni pentru atac Cârţu a apelat şi la echipa a doua de unde l-a cooptat pe atacantul Vlăduţi şi pe mijlocaşul Nae Stanciu. Ieri aceştia s-au antrenat cu Pandurii pe stadionul Municipal, acolo unde Cârţu a programat un antrenament la ora jocului de vineri.

Rusu şi Hidişan sunt suspendaţi

Lipsa atacanţilor nu e singura problemă cu care se confruntă Cârţu înaintea meciului cu Oţelul Galaţi, acesta având probleme şi în alte compartimente din cauza accidentărilor şi suspendărilor. Lipsesc din cauza problemelor medicale Păcurar şi Dedu dar pe lista indisponibililor s-au mai adăugat două nume. Rusu şi Hidişan sunt suspendaţi etapa viitoare pentru cumul de cartonaşe galbene, primul ajungând la şapte cartonaşe iar al doilea la patru. Din fericire la mijlocul terenului va reveni Murgan, cel care s-a confruntat cu o problemă mai puţin obişnuită la meciul cu Steaua când a fost scos din lot. Murgan nu şi-a mai putut mişca gâtul care i-a înţepenit într-o anumită poziţie, medicul diagnosticându-l cu torticulis. De luni însă Murgan şi-a reluat pregătirea cu echipa şi deşi încă mai este jenat de problema cu care s-a confruntat în week-end

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: