Atacantul columbian Cesar Cardozo este în probe la Pandurii

Pandurii caută să îşi completeze de pe acum lotul pentru returul campionatului şi aduc tot mai mulţi jucători în probe. Compartimentul vizat de conducere este atacul, acolo unde atacanţii au doar două goluri marcate în cele 13 etape scurse din campionat. Deşi antrenorul Liviu Ciobotariu nu are încă timp de a observa jucători, precizând că se va axa pe campionat în ultimele patru etape din tur, conducerea continuă să aducă jucători care se pregătesc cu Pandurii. Ieri a sosit la Târgu Jiu un alt atacant, Cesar Cardozo, jucător de 21 de ani care a mai evoluat în Columbia la Once Caldas.

La antrenamentul echipei Pandurii a luat parte ieri după-amiază un atacant din Columbia, Cesar Augusto Cardozo. Jucătorul de 21 de ani a fost adus la Târgu Jiu de impresarul Adi Ilie acesta precizând că este un tânăr de perspectivă care e produsul unei şcoli de fotbal particulare din Columbia, Inmedent La Red. Cesar Cardozo a evoluat ultima dată în campionatul Columbiei, la Once Caldas, echipă de la care a venit Dayro Moreno la Steaua.

A întârziat la probe din cauza vizei

Cardozo a fost remarcat prima dată la Copa La Patria, o competiţie periodică organizată de şcoala de fotbal unde s-a format, atacantul columbian marcând 9 goluri în 10 partide. Atacantul are 21 de ani, 1,88 m şi 86 kg şi spune că vrea să joace la o echipă din Europa, declarând pe site-ul competiţiei la care a luat parte anul acesta, încă din luna septembrie, că va veni să dea probe la Pandurii. Acesta a fost descoperit de cei de la Once Caldas la „Cupa Patriei”, competiţie la care participă tineri talentaţi din Columbia. Atacantul s-a aflat sub contract cu columbienii doar pentru şase luni, timp în care a evoluat doar la un singur meci.  Preşedintele Marin Condescu a precizat că jucătorul se află doar pentru o perioadă de probă la Pandurii, urmând ca antrenorul Liviu Ciobotariu să se decidă dacă îl va păstra în lot: „Columbianul e un tânăr de perspectivă pe care îl avem pentru o perioadă la probe. Urmează ca antrenorul să decidă dacă este un jucător util echipei”.

Atacantul era în atenţia clubului târgujian de mai multă vreme, presa columbiană scriind încă din luna septembrie că a plecat la Pandurii. Impresarii acestuia, Adi Ilie şi Radu Popescu au precizat că formalităţile de obţinere a vizei au fost destul de greoaie şi de aceea s-a întârziat aducerea lui la probe. Columbianul Cardozo este al doilea atacant sosit în probe La Pandurii în această săptămână după slovenul Patrick Bordon care se află deja la al doilea antrenament cu echipa.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: