Atacuri dure între Pârvulescu şi Medinţu! "Mă pun la dispoziţia DNA!"

Directorul Diviziei Energetice din CE Oltenia l-a atacat ieri pe liderul sindical Dan Pârvulescu, despre care a spus că vorbeşte tâmpenii. „Pârvulescu acesta vorbeşte ca să se afle în treabă. Să-l întrebăm ce meserie are el, ce a făcut azi la serviciu? Nu face nimic, doar îşi dă cu părerea” spune directorul Diviziei Energie. Replica lui Dan Pârvulescu nu s-a lăsat aşteptată, acesta făcând acuze grave la adresa lui Medinţu. Acesta nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile aduse.

Reporter: Domnul Medinţu spune că nu prea aveţi obiectul muncii. Se întreba câte tone de cărbune aţi scos astăzi...

Dan Pârvulescu: Să vă spun eu ce am descoperit când săpam după cărbune. Am descoperit că domnul Medinţu, între 1973-1985, a fost de două ori destituit pentru consum de băuturi alcoolice. Că în 85 a fost transferat la Slatina, iar în 88 a fost dat afară pentru că folosea angajaţii la muncă în propria gospodărie. Şi tot săpând, am mai aflat că în 2008, pe terenul luat de companie pentru angajarea lui Caragea de la Concasare 1, este construită casa fiului său în Primăverii. Şi am mai aflat că în februarie 2009, la două săptămâni după ce a fost destituit din funcţia pe care o avea la Complexul Energetic Rovinari, domnul Medinţu şi cu domnul Petroniu au semnat o factură de 900 de milioane de lei vechi pentru casa de avocatură Şova şi asociaţii.

Reporter: Aveţi dovezi că s-a făcut o astfel de plată?

D.P.: Avem toate dovezile şi atât eu, cât şi domnul Constantin Mitrescu, ne punem la dispoziţia organelor de anchetă, la dispozia DNA, în calitate de martori, pentru a spune ce ştim atât despre intrarea casei Şova la complexul Rovinari, cât şi despre toate abuzurile făcute de actuala conducere a Complexului Energetic Oltenia. Să vă spună domnul Mitrescu cum avocaţii lui Şova au fost plătiţi cu sute de milioane de lei vechi în procesul pe care l-a avut cu CE Rovinari şi au mai şi pierdut.

Reporter: De ce v-a atacat domnul Medinţu?

D.P.: Pentru că nu suportă adevărul. Am spus că administraţia nu face ce trebuie pentru recuperarea creanţelor de la Termo Craiova, de la RAAN Severin sau de la CET Govora, pentru că lui Ciurel îi este frică de baronii locali ai PSD.De Duicu, de Olguţa Vasilescu, de ceilalţi, şi din cauza asta nu sunt bani pentru drepturile minerilor şi energeticienilor.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: