ATENŢIE! Amendaţi pentru că au rupt afişe electorale

Poliţiştii gorjeni au dispus sancţionarea contravenţională, cu amenzi în cuantum de 1.200 de lei, a doi cetăţeni care au fost identificaţi rupând afişe electorale.

În data de 02.06.2012, orele 10:30, în timp ce desfăşurau serviciul de patrulare pe strada Trandafirilor, poliţişti ai Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu, s-au sesizat din oficiu despre faptul că M.I., de 52 ani, din localitate, a rupt un afiş electoral. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 600 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 103 lit. h din Legea nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

La aceeaşi dată, orele 17:13, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un cetăţean din comuna Alimpeşti, cu privire la faptul că a observat un tânăr care a rupt afişele electorale postate pe un panou de afişaj amplasat pe raza satul Sârbeşti. Pe parcursul verificărilor efectuate cu operativitate, poliţiştii l-au identificat pe cel care a rupt afişele electorale, în persoana lui C.N., de 29 ani, din comuna Bughea de Jos, judeţul Argeş. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe C.N., cu amendă în cuantum de 600 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 103 lit. h din Legea nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: