Au câştigat Memorialul

Energia a câştigat Memorialul „Gheorghe Daviţoiu” şi e gata de primul meci oficial din campionat, în deplasare cu HCM Constanţa.

Energia a câştigat clar atât cu Minaur Baia Mare cât şi cu CSŞ Călăraşi. Toate trofeele individuale au rămas la Tg-Jiu.

Finish în forţă

Energia a încheiat în forţă seria amicalelor din această vară. După locul 2 ocupat la turneul de la Baia Mare şi locul 3 obţinut la Timişoara, gorjenii s-au impus pe teren propriu în Memorialul „Gheorghe Daviţoiu”. Trofeul a rămas la Tg-Jiu după victoriile, 35-28 cu Minaur Baia Mare şi 36-32 cu CSŞ Călăraşi. În celălalt meci al turneului, Călăraşi a învins clar Baia Mare cu 33-22. „Uşor uşor încep să se lege relaţiile de joc, traseele, dacă respectăm ce avem de făcut, ies faze frumoase. Acest turneu e încurajator, eu sper să avem aceleaşi evoluţii bune şi începând de săptămâna viitoare”, crede Andrieş. „E un turneu reuşit, e foarte clar că echipa arată aşa cum am crezut. De la meci la meci am văzut potenţial, jucători valoroşi, încep să arate ca o echipă sudată. Am constatat şi acţiunile individuale care au avut un rol important în economia fiecărui joc. Cei doi portari sunt în creştere, am remarcat şi asta”, e de părere şi preşedintele secţiei de handbal, Andrei Maioreanu.

Ghiţă, în stand by

Energia vrea să-şi mai completeze lista de achziţii cu un nume. Alesul e pivotul Ghiţă Roman de la Călăraşi. Adversarii de sâmbătă ai Energiei sunt de acord să-l lase pe Roman la Tg-Jiu cu o singură condiţie. Să nu fie primiţi în Liga Naţională în locul celor de la Suceava care dau semne că ar ceda sub povara greutăţilor financiare. „Am avut o discuţie cu antrenorul de la Călăraşi, mai aşteaptă o ultimă şedinţă la Suceava. Abia apoi voi avea un răspuns. Ne-am cam înţeles ca, sub o formă sau alta, transfer sau împrumut, Ghiţă Roman să vină la Tg-Jiu. Undeva miercuri-joi vom avea un răspuns clar. Ne gândim să ne întărim deja şi pentru al doilea an din proiectul nostru”, a spus Maioreanu.

Premii individuale Memorial „Gheorghe Daviţoiu”:

Cel mai bun portar: Cristian Antonaru (Energia)

Golgeter turneu: Alex Asoltanei – 15 goluri (Energia)

Cel mai bun jucător: Cosmin Liberţ (Energia)

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: