Au furat componente de la vagoane. Prejudiciul: 100.000 de lei

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au prins în flagrant, doi bărbaţi, care au sustras componenete de la vagoane de transport marfă. Bunurile sustrase, evaluate la suma de peste 103.000 lei, au fost recuperate de poliţişti şi restituite unităţii prejudiciate.

În dimineaţa acestei zile, la ora 05:00, în timp ce efectuau activităţi de patrulare în zona Staţiei C.F.R. Turceni, poliţişti ai Poliţiei Oraşului Turceni au oprit pentru control o autoutilitară.

Pe parcursul controlului, în autovehicul au fost identificaţi doi bărbaţi V.I., de 46 ani şi C.Ş., de 39 ani, ambii din oraşul Motru, judeţul Gorj. De asemenea, în autovehicul au fost descoperite un număr de 11 distribuitoare de aer, a căror provenienţă nu a fost justificată de către suspecţi.

Urmare a cercetărilor efectuate în colaborare cu poliţişti ai Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova şi Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Gorj, s-a stabilit că aceste componente au fost sustrase de la 11 vagoane de transport marfă, aparţinând C.F.R.  Marfă Craiova, în timp ce acestea erau garate în Staţia C.F.R. Turceni.

Componentele, evaluate la suma de peste 103.000 de lei, au fost recuperate şi restituite unităţii prejudiciate.

Poliţiştii I.P.J. Gorj au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a celor 2 suspecţi, urmând ca astăzi, 29 septembrie, să îi prezinte cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi stabilirea răspunderii judiciare.


Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: