Au furat şi sunt anchetaţi

Patru bărbaţi din Motru s-au ales cu dosar penal pentru că au furat fier vechi de la Exploatarea Minieră Roşiuţa. Cei patru erau într-o maşină în care încărcaseră diferite piese metalice cu grad ridicat de uzură şi care erau evaluate la circa 300 de lei. Hoţii au fost depistaţi de o patrulă de poliţie chiar în timp ce încercau să plece cu maşina, toţi fiind anchetaţi pentru furt calificat.

  Un bărbat de 29 de ani din Dragoteşti este şi el anchetat pentru furt după ce i-a furat unui consătean un telefon mobil în valoare de 300 de lei. Telefonul era într-un buzunar de haină, proprietarul dându-şi seama mult mai târziu că fusese furat, el stând de vorbă cu hoţul în faţa unui bar din localitate. Poliţiştii au reuşit să recupereze însă celularul furat şi să i-l restituie păgubitului.

 Un bărbat din Motru a reclamat şi el la Poliţie faptul că o colegă de serviciu i-ar fi mutat vestiarul metalic şi i-ar fi sustras din el 120 de euro şi 220 de lei. Femeia este suspectată de furt, încercând să stabilească şi dacă aceasta ar fi putut să mute singură vestiarul metalic. Prejudiciul nu a fost deocamdată recuperat şi la fel stau lucrurile şi în cazul unui alt furt de la Mătăsari, un localnic reclamând faptul că persoane necunoscute i-au furat o bormaşină, un pendular şi alte lucruri în valoare de 1500 de lei. Sculele respective erau puse într-o anexă a blocului în care proprietarul locuieşte, anexă pe care hoţii au spart-o şi din care au luat tot ce au găsit acolo.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: