Au îngenuncheat CFR Cluj

Pandurii au fost naşii celor de la CFR pe unde i-au prins. Şi nici de această dată nu a fost altfel deşi fiecare echipă lupta pentru obiective diferite. Pandurii au treabă cu salvarea de la retrogradare, iar CFR cu Europa. CFR a plecat din nou fără puncte de la Pandurii. Scorul a fost 2-1 pentru Pandurii.

Sarcina CFR- ului nu a fost deloc uşoară. Fără Mureşan pe teren, care era suspendat pentru acest joc, CFR nu a putut alinia cea mai bună echipă. Nici Pandurii nu s-au putut lăuda cu cel mai bun unsprezece la startul jocului, fotbalişti precum Matei sau Brata şi Băcilă luând loc în tribună. Nici una din echipe nu a avut faze de poartă spectaculoase deşi Pandurii au avut totuşi câteva centrări bune în faţa porţii.

Pe finalul primei reprize Lemnaru, cel care a fost eficient în amicale, a arătat că e în formă şi a deschis scorul. Cel de-al doilea gol reuşit de Vranjes a îngenuncheat practic CFR-ul care a marcat pe final golul de onoare prin Batin.

Alin Minteuan era extrem de supărat pe „campionii” săi la final de meci: „Felicit Pandurii şi ar trebui ca nouă să ne fie ruşine pentru modul în care ne-am prezentat. Este un dezastru pentru noi dar nu este un sezon ratat. Pandurii au câştigat şi prin atitudine acest meci. Când intri cu o atitudine măreaţă pe teren se întâmplă să pierzi ca acum”.

De cealaltă parte Grigoraş nu se bucura prea tare de victorie preferând totuşi trei puncte cu Bistriţa decât cu CFR: „Mă bucur că am câştigat, dar mi-aş fi dorit prima victorie contra Bistriţei, m-ar fi bucurat mai mult decât să câştig cu campioana. Mă bucur pentru Pleaşcă care e tânăr, şi pentru Popete care. Atât cât l-au ţinut ţambalele a pus presiune pe adversari”.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: