Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au plătit prejudiciul și au scăpat de închisoare

Magistrații gorjeni au decis luni achitarea a trei bărbați trimiși în judecată de procurori sub acuzația de evaziune, decizia fiind luată după ce inculpații au decis să plătească prejudiciul care li se imputa. Ei s-au ales doar cu o amendă, statul fiind mult mai câștigat întrucât și-a primit banii care nu îi fuseseră plătiți cu ani în urmă, atunci când cei trei au introdus în contabilitatea firmelor lor zeci de facturi fictive, anulate acum prin decizia judecătorilor.
„Încetează procesul penal pornit împotriva inculpaţilor - Rujan Ion, pentru infracţiunea de evaziune fiscală în formă continuată,(…) Anuţoiu Cosmin, pentru infracţiunea de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, (…) şi Neagu Florin, pentru infracţiunea de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. (…)Aplică fiecărui inculpat sancțiunea administrativă a amenzii în cuantum de 1000 lei, sancțiune care se va înregistra în cazierul judiciar al fiecărui inculpat. Condamnă inculpatul Rujan Ion la 1000 lei amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals. (…)Ia act că prejudiciul produs de inculpaţi părţii civile a fost acoperit integral”, a stabilit instanța, magistrații dispunând și ridicarea sechestrului pe diverse loturi de teren pe care inculpații le au la marginea municipiului, în special, unul dintre ei fiind afectat chiar de lucrările de construire a noii șosele de centură, câteva sute de metri patrați fiindu-i luați pentru a putea fi făcut noul drum, despăgubirile fiind apreciate însă ca foarte proaste.

Vizualizări: 823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: