Au prelungit suspansul !

Chiar daca au fost avertizati de Nikolic ca vor fi dati afara, baschetbalistii Energiei au jucat slab cu Dinamo. S-au chinuit sa se apere cat mai bine dar au uitat cum sa atace si au fost la un pas de o infrangere umilitoare. Intr-un final dramatic, gorjenii au impins pana la urma meciul in prelungiri unde s-au impus gratie inspiratiei lui Brandon Fields.

Nikolic a aflat răspunsul, Energia joacă prost sub presiune. Sârbul ameninţase că dă doi jucători afară în cazul unei înfrângeri cu Dinamo şi a fost aproape să se ţină de promisiune.

Un sfert absolut penibil

Elevii săi au încercat să se apere mai bine ca în meciurile trecute dar, culmea, au uitat cum să şi atace! A rezultat un meci plin de greşeli iar apogeul a fost atins în ultimul sfert în care Energia a marcat doar 6 puncte, toate de la linia de fault! ” Cred că ultimul sfert a fost cel mai slab, pentru că am fost leneși, chiar i-am spus preşedintelui, la scorul de 58-51, că o să câştigăm la 15 puncte diferenţă, dar Dinamo a revenit repede în joc datorită unor greşeli pe care noi le-am făcut în apărare. Pe viitor vă asigur că nu se va mai întâmpla asta”, a spus Nikolic.

Victorie în prelungiri

Fields şi colegii săi au împins însă in extremis meciul în prelungiri cu scorul egal la 66. Acolo gorjenii s-au trezit într-un final la viaţă şi graţie unor execuţii ale lui Kabengele şi Fields s-au impus până la urmă cu 84 la 75. Fields a fost de departe omul meciului, cu 26 de puncte reuşite. ”Pentru noi este o victorie importantă, în primul rând pentru încrederea pe care trebuie să o recapte jucătorii. Astăzi am arătat o faţă nouă, am fost conduşi cu patru puncte în ultimul minut, dar am dovedit o bună concentrare şi un caracter puternic, am revenit pe tabelă. Brandon Fields a făcut un meci foarte bun în această seară”, a comentat antrenorul sârb.

Sâmbătă la Sibiu

Următorul meci al Energiei se joacă sâmbătă, de la ora 18, pe terenul celor de la Atlassib Sibiu. ”Vreau să vă spun că astăzi i-a venit cartea verde lui Louis Darby şi va juca la Sibiu, este un jucător care ne va ajuta foarte mult pe viitor. Cred că avem şanse bune de a cîştiga la Sibiu, această echipă are calitate”, a conchis Nikolic.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: