Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Autobuz lovit de TIR la Turceni

În dimineaţa zilei de 19.11.2011, orele 06:12, Poliţia oraşului Turceni a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe DE 79, în localitatea Brăneşti, un autobuz a fost tamponat din spate, de un tir. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Turceni.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că I.N., de 35 ani, din comuna Brăneşti, în timp ce conducea un tir din direcţia Tg. Jiu spre Craiova,  pe raza satului Brăneşti, neadaptând viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere (ceaţă), nu a observat, în timp util autobuzul condus de G.C., de 44 ani, din comuna Bîlteni, care se pusese în mişcare dintr-o staţie şi l-a tamponat în partea din spate.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma impactului, V.L., de 45 ani, din oraşul Lupeni, judeţul Hunedoara, pasager în cabina tirului, a fost transportat la Spitalul orăşenesc Turceni pentru investigaţii.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: