Avalanșă de cereri de angajare la spital

Nu mai puțin de 180 de dosare de angajare au fost depuse pentru posturile de la Compartimentul ATI-Covid al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Deși locurile de muncă sunt pe perioadă determinată, mulți gorjeni au decis să-și încerce norocul, mai ales că încadrările se vor face fără concurs. Va fi o selecție de dosare și va exista un interviu pentru departajarea candidaților.

Din cauza numărului mare de dosare de angajare, cererile nu au putut fi încă validate.

„Având în vedere numărul mare de dosare depuse în vederea ocupării, fără concurs, a posturilor temporar vacante, pe perioadă ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, din cadrul structurii ATI Covid – Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, comisiile de selecție a dosarelor vor proceda la validarea acestora în data de 20.04.2021, urmând ca rezultatele validării să fie afișate pe site-ul unității în aceeași zi, respectiv 20.04.2021”, anunță Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Unitatea sanitară angajează asistenți medicali, infirmieri, brancardieri și îngrijitoare. Cea mai mare concurență se înregistrează la posturile de asistent medical debutant. Sunt doar opt posturi și 59 de cereri de angajare.

În plus, salariile de la ATI-Covid sunt unele dintre cele mai mari. Infirmierele și brancardierii câștigă peste 3.000 de lei în mână.

Vizualizări: 1,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: