Avansări în grad

Astăzi, începând cu ora 15:00, la reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, se va desfăşura festivitatea de înaintare în gradul următor pentru un număr de 7 ofiţeri şi 34 subofiţeri în activitate, din unitatea noastră, care îndeplinesc stagiul minim în grad, precum şi celelalte condiţii în conformitate cu Legea nr. 80 din 11 iulie 1995, privind statutul cadrelor militare, astfel :

-          în gradul de locotenent-colonel: - 1ofiţer

-          în gradul de maior – 1 ofiţer

-          în gradul de căpitan – 3 ofiţeri

-          în gradul de locotenent – 2 ofiţeri

-          în gradul de plutonier adjutant şef – 2 subofiţeri

-          în gradul de plutonier adjutant – 8 subofiţeri

-          în gradul de plutonier major – 4 subofiţeri

-          în gradul de plutonier – 20 subofiţeri

Activitatea prilejuită de acest eveniment, va debuta cu citirea Ordinului Ministrului Administraţiei şi Internelor de înaintare în grad a ofiţerilor jandarmi, precum şi a Ordinului Inspectorului şef al I.J.J. Gorj, pentru înaintarea în gradul următor a subofiţerilor.

În cadrul acestei ceremonii, de mare importanţa pentru cadrele militare, din punct de vedere al ascensiunii pe scara profesională, care implică totodată şi mai multă responsabilitate, ofiţerilor şi subofiţerilor avansaţi le  vor fi înmânate noile grade,  de către primul adjunct al inspectorului şef - col. Popescu Florin.

    COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: