Flavius Stoican: Ne dorim să întâlnim o echipă cu nume

Antrenorul principal al ACS Viitorul Târgu Jiu consideră că nu s-a văzut nici o diferenţă între echipa sa şi FC Argeş la meciul din Cupa României. Flavius Stoican îşi doreşte acum ca în optimile cupei să aducă o echipă cu nume la Târgu Jiu.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a calificat greu în optimi, după ce la fel de greu ajunsese şi în 16-imile Cupei României, după un meci dificil cu Viitorul Dăești, echipă din Seria 7 a Ligii a 3-a. Atunci echipa lui Flavius Stoican a avut nevoie de prelungiri pentru a merge mai departe.

În meciul cu FC Argeş a fost din nou la un pas de prelungiri, golul victoriei fiind marcat în ultimele minute de joc. La finalul partidei, antrenorul de la ACS Viitorul a spus că nu are o preferință pentru faza următoare a competiției, dar că și-ar dori să întâlnească o echipă de top. ”Am obținut o calificare importantă. Nu s-a văzut nicio diferență între noi și FC Argeș. Au fost momente bune de ambele părți, iar în final noi am reușit să marcăm un gol frumos. Îl felicit pe Marius Cioiu. Le-a spus mereu jucătorilor mei că nu e importantă cantitatea minutelor jucate, ci calitatea lor. Nu contează că joci 15 minute, trebuie să-ți faci meseria. Am mai spus-o, am jucători cu calitate și suntem o echipă care poate mai mult”, a spus Flavius Stoican care şi-ar dori un adversar de top în optimi: „Nu contează cu cine vom pica în faza următoare. E adevărat că ne dorim să întâlnim o echipă cu nume. Ne bucurăm din suflet că mergem mai departe, ne-am dorit această calificare, dar acum ne gândim la meciul de la Mioveni, din campionat. E foarte important să încheiem anul cu bine”.

Optimile cupei se vor juca în 2021 dar până atunci ACS Viitorul mai are de jucat un meci în campionat, în deplasare, cu CS Mioveni.

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: