ACS Viitorul s-a calificat în optimile cupei

ACS Viitorul Târgu Jiu a eliminat din Cupa României Campionii FC Argeș în şaisprezecimile competiției. Echipa pregătită de Flavius Stoican a reuşit astfel o calificare, în premieră, în optimile Cupei României.

Ajunsă pe locul  patru în campionatul Ligii 2, ACS Viitorul Târgu Jiu s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a dispus de Campionii FC Argeș, echipă clasată pe locul 15 din 16 în campionat. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru echipa lui Flavius Stoican, iar singurul gol al partidei de pe Municipalul din Târgu Jiu a fost marcat în minutul 89 de Marius Cioiu, cu un șut din întoarcere, de la 14 metri.

Jocul a fost unul modest, primul șut pe spațiul porții fiind consemnat abia în minutul 64, când atacantul oaspeților, Cephas Malele a trimis balonul, din unghi, în picioarele portarului Roberto Bodea. ACS Viitorul s-a impus cu un gol marcat în ultimul minut regulamentar de joc, reuşind astfel o calificare în optimile cupei.

Antrenorul argeşenilor, Ionuț Moșteanu, s-a arătat dezamăgit de evoluția echipei sale și a spus că profesionalismul a dispărut de la Campionii FC Argeș. ”Am analizat adversarul, dar ritmul nostru a fost foarte slab. Sunt mai mult decât dezamăgit. O partidă mediocră. Jucătorii mei au crezut că simpla lor prezență pe teren va rezolva calificarea. E un semnal mai mult decât de alarmă, în ceea ce ne privește pe noi, ca echipă. Lucrurile n-au fost așa cum ar trebui să fie în ultima perioadă, mă refer profesioniste. La toate nivelurile. Interpretați dumneavoastră cum vreți”, s-a rezumat să spună Moșteanu.

ACS Viitorul mai are de disputat un singur meci în 2020, în etapa a 15-a a Ligii 2, duminică, 6 decembrie, de la ora 11:00, la CS Mioveni.

Galerie foto


Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: