Ce lovitură vrea să dea FCU Craiova rivalei din Liga 1

FC U Craiova vrea să-i „fure” rivalei din oraș unul dintre cei mai valoroși oameni. Claudiu Stamatescu, medicul Universităţii Craiova, a fost trecut pe linie moartă din cauza unui conflict avut cu Corneliu Papură, antrenorul interimar al echipei.

Revenirea lui Papură pe banca oltenilor a avut drept rezultat direct îndepărtarea lui Claudiu Stamatescu, medicul echipei. Relația rece dintre aceștia l-a determinat pe finanțatorul Mihai Rotaru să renunțe la Stamatescu, care, deși este în continuare legat contractual de olteni, nu mai vine la muncă, după cum a informat gsp.ro.

În tot acest timp, clubul rival din oraș, FC U Craiova, stă la pândă. Clubul familiei Mititelu așteaptă ca Stamatescu să se despartă oficial de CS U, astfel încât să îl coopteze pe acesta în propriul staff. Claudiu Stamatescu a mai lucrat la clubul lui Adrian Mititelu între 2006 și 2011. Din 2018 este și medicul echipei naționale a României, iar de-a lungul carierei a mai activat la Al Ain, Al Ittihad, ALRO Slatina și Petrolul Ploiești.

Între timp, la Universitatea Craiova prerogativele lui Stamatescu au fost preluate de Andrei Tohăneanu. Singurul mod prin care Stamatescu ar putea continua la CS U este plecarea lui Corneliu Papură din funcția de antrenor principal.

Vizualizări: 2,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: