Avertisment pentru FC Voluntari după o reclamaţie a pandurilor

Pandurii a reclamat condiţiile de la meciul cu FC Voluntari, iar Liga Profesionistă de Fotbal a dat un avertisment pentru neasigurarea condiţiilor corespunzătoare desfășurării activității de presă.

Comentatorul de la Dolcesport, Vlad Enăchescu, s-a declarat nemulţumit de condiţiile oferite la stadionul din Ştefan cel Mare şi a deschis comentariul meciului cu următorul mesaj: "Sunt Vlad Enachescu şi vă invit la FC Voluntari - Pandurii, meciul care deschide etapa cu numărul trei din Liga I. Este o căldură sufocantă şi trebuie să vă spun de la bun început că acest comentariu este efectuat din studioul central. Şi asta pentru că organizatorii nu oferă condiţii minime de desfăşurare a activităţii. În cabina de comentariu de la stadion se înregistrează aproximativ 50 de grade la această oră. Nu există aer condiţionat, nu se poate respira acolo şi de aceea am ales să comentez această partidă din studioul central“.

Pe de altă parte, Comisia de Disciplină a FRF a respins cererea lui Gabriel Cânu, jucătorul lui ACS Poli Timișoara, ca fiind nefondată. Gabriel Cânu a depus o cerere de revizuire a sancțiunii, după eliminarea din partida cu echipa Pandurii, din prima etapă. Cânu a fost suspendat pentru trei jocuri și amendat cu 5.000 de lei. Cânu l-a accidentat grav pe Mihai Roman, jucătorul pandurilor.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: