Avocat în sala de judecată, boxer în timpul liber

Avocatura şi kickboxingul reuşesc să se împletească foarte bine. Exemplul este dat de Gheorghe Pecingină, care atunci când nu studiază dosare sau nu îşi apără clienţii în sala de judecată practică kickboxing. Cei mai dificil adversar pe care îl are în ring este chiar fiul lui de numai 7 ani, care vrea să-i calce pe urme tatălui şi să facă performanţă.

Gheorghe Pecingină este căsătorit şi are doi copii, iar după ce a lucrat o perioadă ca jurist la o firmă privată, a îmbrăţişat cariera de avocat pe care o practică de câţiva ani buni şi la care nu vrea să renunţe în ruptul capului. „Prefer cauzele comerciale şi cele ce ţin de contencios administrativ şi evit cauzele penale, civile, în special pe cele ce ţin de legile fondului funciar, întrucât procesele durează foarte mult şi clienţii nu sunt niciodată mulţumiţi“, a mărturisit Pecingină care vrea să devină unul din cei mai buni avocaţi din Gorj.

Vlăduţ îi calcă pe urme

În timpul liber, Gigi, aşa cum îi spun prietenii, împarte pumni şi picioare în stânga şi-n dreapta, însă numai în cadru sportiv. El practică kickboxing încă din timpul studenţiei când a obţinut şi performanţe în acest sport. O perioadă a întrerupt antrenamentele, însă de ceva timp le-a reluat şi pregăteşte tineri pentru confruntări „Îmi plac sporurile de contact şi le practic încă din studenţie. Am făcut kickboxing de performanţă la Timişoara din 1996 până în 2001, am participat la tot felul de competiţii sportive. În 2001 m-am întors la Târgu-Jiu să-mi întemeiez o familie. Până în 2004 am antrenat, iar atunci am decis să mă retrag ca să mă ocup mai multe de cariera mea profesională. De ceva timp am reluat antrenamentele şi pregătim copiii pentru a participa la galele televizate, a spus avocatul „bătăuş“, care adaugă că după mai multe ore în sala de judecată se relaxează lovind sacii.

Cel mai pretenţios adversar în ring este fiul avocatului de numai 7 ani. „Eu nu pot să-l antrenez pentru că sunt şi eu ca orice părinte care vrea ca fiul lui să fie perfect. Se ocupă prietenul meu Nelu de el şi eu la rândul meu îi antrenez copilul”. Vlăduţ a participat pentru prima dată la o competiţie kickboxing acum o săptămână. Micuţul a avut doi adversari în faţa cărora a câştigat fără probleme, iar tatăl lui a făcut un meci demonstrativ de kickboxing.

 „Fac kickboxing de un an şi jumătate dar vin la sală de când eram micuţ. Vreau să fac performanţă din acest sport pentru că îmi place. Când sunt cu tati în ring am emoţii”

Vlăduţ, fiul lui Gheorghe Pecingină  

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: