Avocata lui Țundrea: E revoltător că Avram e deja liber!

Liliana Clima, avocata care l-a reprezentat pe Marcel Țundrea în toate procesele prin care acesta a reușit să își dovedească nevinovăția, e convinsă că, dacă ar mai fi fost în viață, gorjeanul care a făcut 12 ani de pușcărie fără vreo vină ar fi fost acum extrem de revoltat după ce judecătorii au decis să îl lase în libertate pe Gheorghe Avram.

„E revoltător că și el se consideră o altă eroare a sistemului. Nu am fost pe dosar, dar caracteristicile lui genetice coincid cu probele prelevate de la victimă pentru testul ADN. La Marcel Țundrea nu exista nicio potrivire. Cred că Marcel ar fi fost extrem de revoltat dacă ar fi văzut că Avram e liber. Aritmetic, pe lege, cu contopiri, executarea pedepsei corespunde. Legea a fost de partea lui. Nici nu mă mai așteptam acum ca el să fie liber. Nici nu m-a mai interesat cazul lui, deși, când a fost arestat, îmi ceruse să îl reprezint în instanță. Vă dați seama, sfida orice lege de bun simț. Îmi sfidam eu deontologia profesională dacă acceptam și de aceea respingerea din partea mea a fost netă și categorică”, spune avocata care l-a cunoscut cel mai bine pe Țundrea în ultimii ani de viață ai acestuia.

Considerat „adevăratul criminal” din dosarul lui Țundrea, Avram a mers marți acasă, după ce judecătorii i-au admis cererea de liberare condiționată, declarându-se o victimă a sistemului judiciar.

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: