Bacio îi face farse Andreei Marin

Gorjeanul Mihai Vulpe, alias Bacio, se ţine de farse. Este vorba, bineînţeles, despre un show de televiziune, la care artistul va participa în aceste zile pentru a-i face o farsă Andreei Marin. Tot în aceste zile Bacio îşi va lansa şi albumul „Viaţa noastră”, cu ocazia împlinirii celor zece ani de activitate muzicală.

Gorjeanul Mihai Vulpe, cunoscut drept unul dintre cei mai buni imitatori profesionişti ai lui Elvis, are un program destul de încărcat în această perioadă. Recent, solistul a fost invitat de producătoarea emisiunii „Ploaia de stele” de la Antena 1, prezentată de Dan Negru, să facă o farsă Andreei Marin. El va interpreta o piesă din repertoriul lui Ştefan Bănică Jr. şi din cel al lui Elvis Presley. Acesta nu a dezvăluit prea multe despre farsă, dat fiind că emisiunea nu a fost difuzată.

De asemenea, pe 2 septembrie, artistul va serba împlinirea celor zece ani de activitate cultural-artistică prin lansarea unui nou albumului muzical, care se va intitula „Viaţa noastră”. Va fi o dublă sărbătoare, deoarece în aceeaşi zi solistul împlineşte vârsta de 35 de ani. „Este un album special care conţine cântece greceşti precum şi melodii cu influenţă din muzica ţigănească, spaniolă şi rusească. Spun special pentru că în el puteţi asculta piese care mi-au marcat aceşti zece ani, cântece pe care am iubit, am plâns sau care m-au făcut fericit. Albumul conţine şi piese cu influenţe rock’ n roll, countrysau Jazz, precum şi cea mai recentă melodie a mea, care se intitulează «Anotimpuri», pe versurile poetului Adrian Păunescu”, menţionează Mihai Vulpe.

Piese înregistrate în Grecia

Întreg albumul aduce un suflu nou, majoritatea pieselor fiind înregistrate într-un studio din Grecia. „Ceea ce aduce nou acest album este prima mea colaborare cu o solistă din străinătate cu care am înregistrat o piesă tradiţională grecească. Majoritatea pieselor au fost înregistrate într-un studio din Grecia. Am dorit să lansez acest album în luna septembrie pentru că aceasta este luna în care m-am născut eu, este şi ziua  mamei mele, care m-a încurajat şi susţinut mereu din momentul în care am pus chitara în mână. Dedic acest album băiatului meu David şi înţelegătoarei mele soţii.Mulţumesc formaţiei cu care cânt, prietenilor mei Manuel şi Adrian Bumbescu, Nelu Ionescu şi micuţei Anca Goşa solista noastră care ne face să ne simţim ca la 18 ani”, mai relatează artistul.

PREMII

Realizator de emisiuni de televiziune, regizor de film de scurtmetraj, Bacio este câştigătorul câtorva premii de film la festivalurile naţionale de scurt metraj, filmele lui fiind apreciate şi în străinătate, intrând în finala festivalului de film FF600 din Slovenia, Ljubljana. Însă prima dragoste şi pasiune pentru artist rămâne muzica, aşa cum declară.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: