Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bacio, mai cumpătat în declaraţii

Mihai Vulpe, alias Bacio, a fost validat vineri în funcţia de consilier local. Artistul a ocupat un loc în Consiliul Local, după ce Gheorghe Pecingină şi-a dat demisia din PP-DD.

Bacio a fost declarat ca supleant pe lista Partidului Poporului-Dan Diaconescu, deşi în urmă cu aproximativ o lună anunţase că-l va urma pe Gheorghe Pecingină. “Iniţial, mi-am anunţat demisia odată cu domnul Pecingină într-o discuţie particulară, informaţia fiind preluată de către presă. Oficial, nu mi-am înaintat niciodată şefilor de partid o demisie scrisă”, a declarat Mihai Vulpe.

Odată ajuns pe scaunul lui Pecingină, Bacio şi-a propus a fi mai cumpătat în declaraţii. După depunerea jurământului, Bacio a precizat că vrea să vorbească mai puţin şi facă mai multe. “Am câteva proiecte pe care vreau să le prezint Consiliului Local, dar după ce mă voi consulta cu colegii de partid. Oricum, vreau să fac mai multe şi să vorbesc mai puţin”, a precizat Vulpe.

Bacio nu este singurul care a revenit asupra deciziei de a demisiona din PP-DD de dragul funcţiei de consilier. Şi Aurel Slapciu, de la Motru, cel care a dat tonul demisiilor din PP-DD, a recunoscut că s-a retras din partid doar verbal. În prezent, acesta aşteaptă şedinţa Consiliului Judeţean din această lună pentru a fi validat în funcţia de consilier judeţean, în locul lui Mihai Prunariu.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: