Bacio va cânta pentru soţia lui Elvis

Mihai Vulpe, alias Bacio, va avea ocazia să cânte pentru soția lui Elvis Presley, regele regele rock'n'roll-ului, în vara acestui an. Bacio va susține în luna august un spectacol într-un hotel de lux din Italia, unde a fost invitată și Priscilla Presley. În urma apariției la show-ul de televiziune ”Românii au talent”, Bacio a primit numeroase oferte din partea televiziunilor naţionale pentru a participa la cele mai populare emisiuni.

Apariția la ”Romanii au talent” în calitate de Elvis imitator a fost una fructoasă pentru  gorjeanul Mihai Vulpe, alias Bacio. Acesta va avea ocazia să apară la câteva din emisiunile cu cel mai mare rating la televiziunile naționale. În luna iunie Bacio va fi invitat special la emisiunea Niculinei Stoican ”Te vreau lângă mine” de pe Kanal D pe data de 7 iunie, urmând ca în perioada următoare să apară la emisiunile ”Drept la țintă” și Cancan TV. Însă un eveniment cu totul special îl va reprezenta întâlnirea cu soția lui Elvis Presley din luna august a acestui an, lună în care regele rock' n' roll-ului a trecut în neființă. Bacio susține un spectacol la un hotel de lux din Italia, la care se pare că va lua parte și  Priscilla Presley. Invitația îl onorează pe gorjeanul Mihai Vulpe. ”În luna august, luna în care a murit Elvis Presley, am fost invitat să cânt într-un hotel de lux din Italia la un spectacol în cinstea Regelui. Aici a fost invitată și soția lui Elvis, Priscilla Presley. Dacă va veni pentru mine ar fi o onoare și cred că voi trece în altă etapă în cariera mea”, susține Mihai Vulpe..

Restricţie

Acesta mai povestește că în ultima vreme a primit mai multe invitații din partea televiziunilor naționale, însă nu a putut lua parte la acestea din cauza contractului încheiat cu PRO TV-ul. ”Am fost chemat la mai multe televiziuni naționale pentru a vorbi despre Românii au talent, dar nu am putut accepta toate invitațiile deoarece încă mai este în vigoare contractul cu PRO TV-ul și trebuie să aleg împreună cu trustul Media Pro emisiunile în care pot merge deocamdată. Mi se pare normal, ei m-au făcut să mă vadă câteva milioane de români și trebuie să am grijă în ce fel de emisiuni apar. Am fost invitat și la câteva emisiuni de succes de la Antena 1, Prima TV și TVR, dar voi programa aparițiile în funcție de contractul cu Media Pro”, mai susține acesta.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: