Baciu va avea trei secunzi şi un preparator fizic

Antrenorul principal Marius Baciu va fi ajutat la pregătirea echipei şi în dezvoltarea proiectului pe care vrea să-l implementeze la Târgu Jiu de doi secunzi, un metodist, un preparator fizic şi un antrenor cu portarii.

Secundul lui Baciu este Flavius Boroncoi, ambii veniţi de la CSU Voinţa Sibiu, precum şi preparatorul fizic Ferencz Bajko. Din echipa tehnică mai fac parte secundul Florin Bejinaru care rămâne în continuare pe banca echipei Pandurii precum şi antrenorul cu portarii Robert Bălăeţ. Din vechea echipă tehnică a mai fost păstrat şi metodistul clubului Pandurii, Ionuţ Moşteanu, precum şi medicul Ion Şerban care este alături de echipa din Târgu Jiu de patru ani.

Noul antrenor al echipei Pandurii are doar 35 de ani şi a început antrenoratul la propria Şcoală de Fotbal, la nivelul primelor eşaloane debutând pe banca celor de la Voinţa Sibiu cu care a şi reuşit un mare succes, promovarea în Liga a II-a la doar un an după ce a preluat echipa. Experienţa acumulată ca jucător, atât în ţară cât şi în străinătate, şi-au spus cuvântul, acum tehnicianul fiind decis să treacă la nivelul următor şi să încerce o promovare în Liga I.  

Marius Baciu  şi-a început cariera de jucător la FC Inter Sibiu şi a jucat în România la Steaua Bucureşti, Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj în prima ligă şi la Gaz Metan Mediaş în Liga a II-a. Având o carieră impresionantă în România, Baciu are în CV şi trei echipe din afara ţării, unde a evoluat pentru OSC lille din Franţa,  RW Oberhausen  din Germania şi FC Panserraikos din Grecia. Deşi a început de mai mult timp antrenoratul, Baciu este încă jucător legitimat la echipa din comuna natală, Arsenal Dîrlos, unde mai joacă de plăcere în timpul liber.

Cine este echipa lui Baciu?

Antrenorul secund care l-a ajutat pe Baciu şi la Voinţa Sibiu şi a fost convocat să lucreze împreună şi la Pandurii este Flavius Boroncoi. Acesta are 33 de ani şi a debutat în antrenorat odată cu Marius Baciu. A evoluat în prima ligă la Gaz Metan Mediaş dar şi în liga a doua la Jiul Petroşani, FC oneşti, Alro Slatina şi a evoluat şi la Voinţa Sibiu în liga a treia unde şi-a încheiat activitatea şi unde a debutat şi ca antrenor secund.

Cel de-al doilea secund este gorjeanul Florin Bejinaru care va rămâne pe banca echipei alături de un alt gorjean, Robert Bălăeţ, care va fi de acum antrenor cu portarii. Tot din vechea echipă a fost păstrat metodistul Ionuţ Moşteanu care va face legătura între echipa mare, echipele de juniori şi echipa a doua. Acesta a fost fotbalist la Faur Bucureşti, FC Oneşti şi FC Vaslui şi şi-a încheiat cariera la FC Otopeni. În plus apare în staff preparatorul fizic Ferencz Bajko care a fost antrenor principal la Metrom Braşov, Precizia Săcele şi FC Braşov şi în ultimul an preparator fizic la FC Vaslui unde a lucrat cu Marius Lăcătuş.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: